Ügynöke szerint Calabria maradni akar a Milanban

Category: Labdarúgás

Davide Calabria ügynöke szerint a fiatal védő az elmúlt években nagyon sokat fejlődött.

A 21 éves jobbhátvéd az elmúlt hónapokban kulcsemberré vált a kezdőcsapatban és remek teljesítménnyel hálálta meg a bizalmat. Calabria a Lazio és a Sampdoria elleni bajnokin is gólpasszt adott, amivel hozzásegítette csapatát a győzelemhez, míg egy héttel ezelőtt a Roma ellen megszerezte pályafutása első gólját piros-fekete mezben.

“Davide pozitív és negatív tapasztalatokat egyaránt szerzett eddigi pályafutása alatt, de még mindig ugyanaz a személy. Amikor megismertem még a Milan utánpótlásában volt és alig játszott. Azonban amikor a pályán volt, mindig 100 százalékot beleadott és ez lenyűgözött engem. Még csak 21 éves és nagyon fiatal. Az elmúlt években sokat fejlődött.” – mondta Gianni Vitali, a játékos ügynöke az RMC Sportnak adott interjújában.

“Gattuso hihetetlen munkát végez. Két hónappal ezelőtt senki sem remélte, hogy ilyen szinten fog teljesíteni a csapat és sikerül ilyen eredményeket elérni. Átigazolási pletykák? Csak most hallottam róluk. Davide mindig is maradni akart a Milanban, mert szerelmes a csapatba.”

“Calabria a csapat egyik kulcsembere és csak arra összpontosít, hogy fejlődjön és a legjobb formáját nyújtsa piros-fekete mezben.” – tette hozzá.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS