Suárez a City felé tart

Category: Labdarúgás

Állítólag a bombaformában lévő Luis Suárez már megegyezett arról a Manchester City vezetőivel, hogy nyártól otthagyja a Liverpoolt.

Aminek persze a Manchester City örülhetne a legjobban, de a Pool sem járna éppen rosszul, hiszen óriási összeget bevételezne az eladásból. Mert a most a gólokat ontó és csodaszép világbajnokság elé néző uruguayi csatár az argentin Sergio Agüeróval bombabiztos ékkettőst alkothatna.

Maga a dél-amerikai támadó egy szót sem szólt a jövőjéről, de Txiki Beriguistain, a City katalán sportigazgatója kiszivárogatatta, hogy afféle szóbeli előszerződést kötött Suárezzel. Manuel Pellegrini chilei mester még mindig a sebeit nyalogatja ugyan, merthogy a BL-ből kiestek a Barcelonával szemben, ugyanakkor igent bólintott a Suárez megvételével kapcsolatos tervekre.

S így legalább bosszút állna azért, mert Alvaro Negredo megjegyzéseket tett rá. A Barcelona elleni idegenbeli BL-visszavágón Pellegirni lecserélte Negredót, aki utóbb emiatt nemtetszésének adott hangot, és az effajta lázadást Pellegrini nem tűrheti el.
futballista.hu