A Monacóból erősítene a Tottenham

Category: Labdarúgás

A Telegraph szerint a Tottenham nem sajnálná a pénzt legújabb célpontja, a fiatal Anthony Martial megszerzéséért, aki jelenleg a Monaco labdarúgója.

A 19 éves játékos annak idején a francia alsóbb régiókban küzdő Les Ulisban kezdte meg karrierjét, – ott, ahol anno Thierry Henry is – tehát nagy várakozásokkal indult a pályafutása, és akár ő is egy londoni együttesben köthet ki.

A Monaco a Lyonból szerezte meg  a játékjogát, idén pedig játszott is rendesen: a francia bajnokik mellett a Bajnokok Ligájában is játszhatott, ahol például az Arsenal 3-1-es legyőzéséből egy gólpasszal vette ki a részét.

Nem is csoda, hogy megtetszett a játéka Pochettinónak, aki egy fiatal csapatot épít az angol fővárosban. Olyan emberek alkotnák a gerincét az új csikócsapatnak, mint Harry Kane, Mason, vagy Bentaleb – hozzájuk csatlakozhatna kár Martial is.

Az ő megszerzése viszont nem kevés kockázatot hordozna magával: nem elég tapasztalt, még csak 19 éves, és a Monaco 18,2 millió fontot kérne érte, ami elég húzós. Ezen kell most elmélkedniük a Tottenhamnél, hogy megéri-e nekik Martial megszerzése.

https://www.fociclub.hu